Χθες (28/06/2023), στο ξενοδοχείο “Ζ”Palace, ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν από πλευράς του συνδυασμού μας οι έξι(6) βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας, για την επόμενη ημέρα :

• Υποδομές

• Τουρισμός – Πολιτισμός

• Αθλητισμός – Παιδεία – Υγεία

• Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Κοινωνική μέριμνα

• Καθημερινότητα – Περιβάλλον – Ασφάλεια.

Την παρουσίαση των θεμελιωδών πυλώνων του προγράμματος ανέλαβαν να γνωστοποιήσουν στους πολίτες του Δήμου Ξάνθης, νέοι και ελπιδοφόροι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, υπο την καθοδήγηση του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου, κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Ήταν σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε αυτή την εκλογική διαδικασία με μία σαφή δήλωση των προγραμματικών μας θέσεων, με έμφαση στο προγραμματισμό των έργων και τις δράσεις που σκοπεύουμε να αναλάβουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημοσιογράφους της πόλης μας, που κάλυψαν την εκδήλωση και παρέμειναν διαδραστικοί μέχρι τη λήξη της.

Η παράταξή μας απαρτίζεται στην πλειονότητά της από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που οραματίζονται και αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης μας πόλης. Συστρατευτήκαμε με ανιδιοτέλεια σ’ ένα κοινό και αγαθό σκοπό, χωρίς υστεροβουλίες, ώστε να δώσουμε στους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισες, αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε να καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος μας να ανέβει επίπεδα σ’ όλους τους τομείς δραστηριότητάς του.

#LevelUp

#Η_Ξάνθη_Αλλάζει

#Xanthi_Restart

#Δήμος_Πρότυπο